Hvornår skal man rejse til Tanzania?

Tre løver på savannen i Tanzania

Tanzania er en eventyrlig feriedestination, uanset hvornår på året du rejser hertil. Du er muligvis blevet rådet til at undgå regnsæsonerne — men en rejse til det fantastiske safariland mit i regnperioderne kan være alt det, du drømmer om. Det afhænger af dine præferencer for din rejse til Tanzania.

Tanzania har på sin vis fire sæsoner; to regnsæsoner og to højsæsoner. Vi gennemgår herunder alle årets rejsetidspunkter, og lister både fordele og ulemper os. På den måde bliver det forhåbentligt lettere for dig at bestemme, hvornår du skal sætte kurs mod Østafrikas vidunder.

Læs artiklen Hvornår skal man rejse til Tanzania?

Fem traditionelle retter du skal prøve i Tanzania

Tanzania er et land, der er rig på oplevelser, både når det kommer til det vilde dyreliv og den enestående natur. Men i iveren overseer nogle rejsende Tanzanias madkultur, som er en oplevelse i sig selv. De tanzanianske retter er både mættende og yderst velsmagende. Her får du fem traditionelle retter, du skal prøve på din rejse til Tanzania.

Læs artiklen Fem traditionelle retter du skal prøve i Tanzania

Udzungwa: Afrikas glemte regnskov

Der er ingen tvivl om, at Tanzania er i besiddelse af nogle af de smukkeste nationalparker i verden med et dyreliv, der er svært at finde tilsvarende andre steder.  En nationalpark som adskiller sig væsenligt fra de andre er Udzungwa Nationalpark som danske forskere blandt andet har brugt flere årtier på at udforske. Men hvorfor er Udzungwa så speciel? Det får du svaret på i denne artikel.

Læs artiklen Udzungwa: Afrikas glemte regnskov

Værd at vide om Zanzibar

Det er efterhånden 17 år siden, Kim Larsen og Kjukken første gang sang om at sidde på Zanzibar og på bramfri vis nyde øens kultur og afslappede atmosfære. Det kan man næppe bebrejde dem, for øen, der er særdeles populær blandt rejsende, er indbegrebet af en paradis-ø med lange, kridhvide sandstrande, svajende grønne kokospalmer og klart, azurblåt vand. Samtidig gør øens placering ud for Tanzanias østkyst den til den oplagte sidste destination på en rejse rundt i Tanzanias fastland, der er en af verdens bedste safaridestinationer.

Læs artiklen Værd at vide om Zanzibar