Tanzanias natur

Tanzanias natur og geografi er en af de mest varierede, unikke og enestående i verden. Den nordøstlige del af Tanzania er bjergrig og inkluderer Kilimanjaro, som er Afrikas højeste punkt. Længere mod vest er Viktoriasøen placeret, som er den største indsø i Afrika, og videre mod syd er Tanganyikasøen, som regnes som den næstældste og næstdybeste i verden. Mod øst har man Tanzanias smukke kystlinje ud til Det Indiske Ocean hvor skønne Zanzibar er beliggende. Centralt i Tanzania er et stort plateau med tørre og hede savanner, samt frodige og vidtstrækkende sletter. Det er således muligt at opleve alt lige fra rå klippeområder, hvide gletsjere, frodige savanner med et mangfoldigt dyreliv til hvide og idylliske sandstrande. Tanzanias forskelligartede og fascinerende natur og klima giver enestående muligheder for utallige og uforglemmelige oplevelser.

Naturrejser til Tanzania

De gyldenbrændte, udtørrede sletter står i stærk kontrast til Tanzanias frodige områder. Tanzanias dyreliv og flora er langt fra det, vi kender herhjemme. Oplev selv Tanzanias natur.

Serengeti, Ngorongoro og Zanzibar
Tanzania safarirejse med trilogien i verdensklasse: Tarangire, Ngorongoro og Serengeti
Tanzania-safari og Zanzibar
Supertilbud på Kiplings fantastiske safarirejse i Tanzania og Zanzibars dejlige strande. Altid hele tre nætter på selve savannen i Serengeti Nationalpark
Usambara og savanne
Usambara bjergenes kultur og den nordlige safari

Leave a Reply