Rejse fra Danmark til Tanzania

flyrejse

Efteråret nærmer sig og i lille Danmark bliver det kun koldere og koldere, mørkere og mørkere. Lige så langsomt kommer vinteren også snigende, og på trods af hvor smuk Danmark kan være året rundt, er det en naturlig reaktion at ville steder hen med sol og varme. Derfor kan en rejse fra Danmark til Tanzania i de kolde vintermåneder, måske netop være det, der får én gennem den lange danske vinter. 

Fra Danmark til Tanzania efter jul

En af de bedste årstider at rejse til Tanzania på er fra slut december til og med februar.  Dette tidspunkt er mellem de to regntider, der er behagelige temperaturer, frodig natur og dyrelivet er imponerende. En rejse til Tanzania i vintermånederne kan derfor netop være det, som man lige går og mangler. Man kan enten vælge at holde en anderledes jul i Tanzania, eller skifte skiferien ud med en spændende safarirejse til Tanzania. Tanzania er et land med oceaner af muligheder, hvorfor man ikke ville komme til at kede sig på en rejse fra Danmark til Tanzania.

Oplevelser på en rejse fra Danmark til Tanzania

I Tanzania er der som nævnt et væld af forskellige ting, som man kan opleve, det er næsten kun fantasien, som sætter grænser.  Hvis man vælger at peppe ens vinter lidt op med en rejse til Tanzania, kan man blandt opleve:

Ovenstående er blot et lille udsnit af de mange former for oplevelser, man kan have på en rejse til Tanzania. Og hvis man har tiden kan en kombination af nogle af ovenstående rejser også være en rigtig god idé. Eksempelvis kunne man afslutte en safarirejse med en afslappende badeferie på Zanzibar.

Solnedgang på zanzibar
Kilimanjaro
Gepard på safari i tanzania

Rejseformer til Tanzania

Tanzania er beliggende på det afrikanske kontinent, nærmere bestemt i Østafrika ud til Det Indiske Ocean. Således er den eneste reelle mulighed for at rejse fra Danmark til Tanzania, at rejse med fly. Når først man er kommet til Tanzania er der flere forskellige former for transportmuligheder, som man kan benytte sig af. Generelt er infrastrukturen i Tanzania tilfredsstillende, således kan man relativt nemt komme rundt mellem de forskellige seværdigheder. ‘

Alt i alt er Tanzania et fascinerende land, som bestemt vil være en ideel destination, hvis man ønsker lidt afvikling i de lange, kolde og mørke vintermåneder.

Leave a Reply