Tanzania for hele familien

familieferie

Tanzania har en børnevenlig kultur og byder på fantastiske oplevelser for hele familien. Derfor er der ingen grundt til at tøve, før man bestiller en tur til sig selv og sine nærmeste.

Karibisha jamaa

‘Jammaa’ betyder familie på Swahili, og det er et ord du ofte høre i dagligdagens Tanzania. Her har man nemlig et stort fokus på ens familie forhold og helbred og man ser ofte ofte generationerne hjælpe og støtte hinanden. Det har formet en kultur, hvor der er stor accept, respekt og plads til alle generationer. Kombinerer du det med de mange gode rejsemuligheder som landet byder på, har du noget der ligner den perfekte rejsedestination for dig og din familie.

Til lands, til vands eller på ressort

Safarirejser til Tanzania er særligt velegnede til børnefamilier og kan give fantastiske naturoplevelser, du vil huske resten af livet. Eftersom safari oftest forgår i bil,  vil det sige at man nemt kan have hele familien samlet, uden at skulle have et ekstra øje på ens yngste. Derudover vil børnene kunne opleve de vilde dyr de ser i tegne film og bøger, på helt tæt hold.

Er du mere til strandliv, vil du finde fabelagtige sandstrande langs det indiske ocean og på Zanzibar. Disse destinationer er også velegenede til børnefamilier og danner gode rammer for uforglemmelige oplevelser langs vandet. Her er plads til at lege og udforske, mens forældrene kan slappe af, læse og nyde det smukke vejr. Zanzibar er særlig velegnet på grund af det store rev der strækker sig ud fra østkysten. Det skærmer af for de store dønningsbølger og sørger for at vandet er lavt langs stranden, så børnene frit kan lege i vandkanten.

Hvis man vælger at bo på et af de større ressorts eller hoteller er der som regel også gode aktivitet- og legemuligheder på selve hotellet. Her kan du trygt aflevere børnene til hotellets uddannede pasnings personale, som sørger for dine unger får en fed eftermiddag, fyldt med aktiviteter. De kommer måske tættere på den lokale kultur, og får nogen oplevelser de ellers ikke ville have fået, mens i kan nyde en dag uden børnene.

Alt i alt, er Tanzania et land der bør opleves sammen med sine kære, og med de fabelagtige muligheder der venter for hele familien, er der ingen grund til ikke at invitere dem med.

Leave a Reply