Påklædning til safari i Tanzania

safari tøj
Du skal på safari i Tanzania, men er lidt i tvivl om, hvad du egentlig skal huske at pakke ned i kufferten inden afrejse.

Først og fremmest skal du huske, at selvom det er varmt på savannen, kan det være køligt i højderne. Lodges og wild camps, hvor man overnatter, er nogle gange placeret højt oppe på et bjerg. Derfor skal du huske, at tage både let og varmt tøj med på safari.

Du behøver på ingen måde at gå ud og investere i en helt ny garderobe målrettet safari, da de fleste mennesker i forvejen har det meste udstyr derhjemme.

Farver og materialer

Du skal helst vælge tøj i bomuld, da de syntetiske materialer ikke er lige så behagelige at have på. Med tøj i bomuld undgår du de værste svedproblemer.

Skjorter må gerne være med lange ærmer, da disse gør det muligt både at beskytte armene mod blandt andet den skarpe sol, og samtidig kan ærmerne rulles op. Af samme årsag er det en god idé, at medbringe bukser med lange ben.

Farverne på tøjet skal helst holdes i afdæmpede farver som grøn eller khaki.

Brug pakkelisten til at huske alt

Vi har udarbejdet en praktisk pakkeliste til safari i Tanzania, som du kan bruge til vejledning, eventuelt udprinte og løbende checke punkterne af, så du kan holde styr på, at alt er pakket ned i kufferten.Checklist for packing

Når du har pakket kufferten efter alle kunstens regler, er du klar til at tage på dit livs rejse: En oplevelsesrig safari i Tanzania.

Leave a Reply