Oplev den skønne oase Kikuletwa Hotsprings

Kikuletwa Hotsprings

Tanzania gemmer på mange fantastiske oplevelser. Jagten på The Big Five er uden tvivl en af dem. Kilimanjaro hører også til de oplevelser, man ikke må gå glip af. Men nogle gange er det de lokale, skjulte steder, der viser sig at være feriens højdepunkt.

Et uspoleret, hemmeligt paradis

Man skal ikke tage fejl af Tanzanias highlights. Uanset om man besøger den mystiske Lake Natron eller går på jagt efter et glimt af de fantastiske elefanter, er man næsten garanteret en oplevelse for livet.

Man må bare ikke glemme Tanzanias skjulte skatte. Tanzania gemmer nemlig på en imponerende natur, et fantastisk dyreliv og en meget interessant kultur – også det man ikke umiddelbart kender til.

En af disse skjulte skatte er det hemmelige paradis Kikuletwa Hotsprings. Kikuletwa Hotsprings er en oase med naturligt varmt vand, hvor man kan tage en svømmetur eller blot ligge og slappe af og nyde de grønne omgivelser.

Svøm med Garra Rufa-fisken

I denne skønne oase svømmer Garra Rufa-fisken rundt. Denne lille fisk er blevet meget populær de senere år – i hele verden. Den bliver nemlig brugt i fiskespa, da den spiser døde hudceller.

Har man eksem, psoriasis, tør hud eller hård hud kan Gurra Rufa-fisken lindre dette. Fisken har vist sig at have en positiv effekt på hudproblemer. Har man ikke hudproblemer skulle Gurra Rufa-fisken også have en blødgørende effekt på huden.

Uanset om man lider af hudproblemer eller bare gerne vil forkæle sig selv, er en svømmetur med Garra Rufa-fisken i Kikuletwa Hotsprings det perfekte sted.

De lokale goder

Da Kikuletwa Hotsprings endnu er et skjult paradis, bliver det næsten ikke mere lokalt. Vil man gerne opleve det ægte Tanzania i autentiske omgivelser, er Kikuletwa Hotsprings det rette sted.

På stedet laver de lokale ægte tanzaniansk mad. Tager man lidt længere væk, finder man små landsbyer, hvor man smage lækker, afrikansk mad.

Kikuletwa Hotsprings er alt i alt en fantastisk oplevelse. Hvis man gerne vil besøge et uspoleret, lokalt paradis, der byder på både afslapning, wellness, natur og kultur, er Kikuletwa Hotsprings det helt rette sted.

Billede lånt fra: Weekenderhq

Leave a Reply