Den ultimative safarioplevelse i Tanzania

Safari i det nordlige Tanzania

Den ultimative safarioplevelse kan findes i den nordlige del af Tanzania. Her kan man opleve nogle af Afrikas mest storslåede landskaber, sammen med en uendelig variation af eksotiske dyr. I den nordlige del finder man også byen Arusha, som er det perfekte udgangspunkt for en skøn safarirejse. I byen bor der knap 500.000 indbyggere, og samfundet er yderst multikulturelt.

På safari – men hvor er dyrene?

På en safarirejse er der ingen garanti for at se alle dyrene – og med god grund. Ingen levende person kan garantere, at man når at se alle dyrearterne. Det ligger i savannens natur, og gudskelov for det, for ellers var det jo en zoologisk have.

Der er dog altid dyr at finde nær Arusha. Byen er nemlig placeret blandt nogle af Tanzanias største reservater, hvilket har gjort byen til det perfekte sted at starte sin safari. Rundt om byen ligger både Ngorongoro- og Serengeti Parken. Disse to reservater må man bestemt ikke gå glip af, hvis man ønsker at få den ultimative safarioplevelse!

Ngorongoro Parken

Ngorongoro Parken er resultatet af et voldsomt vulkanudbrud for 2,5 millioner år siden. Dengang sank vulkanen så meget, at det nu har efterladt et 600 meter dybt krater med en diameter på 260 kvadratkilometer. Krateret er hjem for over 20.000 dyr, så der er rig mulighed for at gå på opdagelse i den vilde natur.

Bliv inspireret til din rejse til Tanzania

Serengeti Parken

Serengeti Parken er stedet, hvor der hvert år passerer flere hundrede tusinde dyr. Den Store Vandring gør det muligt, at komme helt tæt på Afrikas mangfoldige dyreliv, og endda opleve “The Big Five” på helt tæt hold. En safari på serengeti sletten skal opleves på en rejse til Tanzania.

Vi anbefaler, at man overvejer overnatninger på selve Serengeti, for at få den ultimative safarioplevelse.

Men selvom at man overnatter de rigtige steder i forhold til dyrenes bevægelighed, kan man stadig ikke garantere, at dyrene er i et bestemt vejkryds på et givent klokkeslæt. Så det skal man være beredt på. Men bare rolig, man kommer til at se mange dyr på en safarirejse, både i arts-diversitet, mængde og volumen.

Kontakt din safarispecialist for en safari til Tanzania
og kom de rigtige steder hen på safarirejsen – Så skal du nok komme til at opleve Afrikas storvildt på nærmeste hold.

Rejs godt, spis godt!

Den ultimative safarioplevelse inkluderer naturligvis også et godt måltid! Så her får du vores restaurant anbefalinger. Alle restauranterne er beliggende i Arusha, så du skal ikke rejse særligt langt for et godt måltid.

  • Big Bite: Autentisk, billig Indisk restaurant. Beliggende på Swahili Road
  • Dragon Pearl: Kinesisk, lækkert og autentisk – meget bedre end ”dansk kinesisk”. Ligger på Old Moshi Road
  • Blue Heron: Vestlig/italiensk mad. Serverer pizza, pasta, salater, men har kun åbent fredag og lørdag aften. Stedet har en utrolig hyggeligt have og er beliggende på Haile Sellassie Road
  • Damascus: Mellemøstlig mad med traditionel mellemøstlig indretning. Denne restaurant er også placeret på New Moshi Road
  • Machweo Retreat: Et boutique hotel og restaurant. Det er et fransk brasserie med et afrikansk touch. Omgivelserne er utrolig romantiske, og menuen er i gourmet-klassen. Et perfekt måde at slutte rejsen af på.
    Det ligger dog lidt uden for Arusha, så en taxa anbefales. Bestil bord på: +255 787 112 498 eller på: axel@onseahouse.com

Leave a Reply