Tanzania, oplev verdens måske bedste safari-land

Tanzania, oplev verdens måske bedste safari-land

Der er helt sikkert pro og kontra på de forskellige safarilande i Afrika, hvor de primære destinationer er Sydafrika efterfulgt af Botswana, Zambia og Namibia – og i Østafrika; Uganda, Kenya og så Tanzania.

Tanzanias fantastiske koncentration af dyreliv

Vi vil helt sikkert mene, at du specielt i Tanzania oplever ikke bare stor natur og forskellige biotoper, men også en fabelagtig volumen i Afrikas storvildt. Der er mange dyr – og mange forskellige. Serengeti, der reelt set er mange reserves og selvfølgelig den nordlige del, Masai Mara i Kenya – byder nok på verdens mest imponerende safarioplevelser.

Du vil dermed næsten med garanti se de helt store attraktioner som giraf, elefant, flodhest, zebra, løver og i kombination med det store Ngorongoro-krater nok også leopard, gepard og næsehorn – og så selvfølgelig den store dyrevandring; gnuernes migration.

Tanzania er kort og godt nok verdens bedste safarirejse-land.

Planlægningen er alfa omega

Besøger du verdens måske smukkeste safari-land, er den ultimative planlægning kilden til den perfekte safari-rejse. De færreste får fløjet de over syv-tusinde kilometer syd på mange gange i løbet af deres liv – og derfor skal både essensen af Tanzania samt de små skæve afkroge opleves til fulde – når man endelig er der.

Lokalkendskab, lokalkendskab og mere lokalkendskab. Det er nøgleordet til den ultimative safarioplevelse. Der findes ikke guidebøger, der kan beskrive, hvor magisk det føles at skue ud over Ngorongoro-krateret eller være få meter fra den mægtige, storslåede løve.

Derfor anbefaler vi altid, at man allierer sig med et bureau, der kan forene jeres unikke ønsker til rejsen med alt det, som ikke må glippes på en tur til østkystens perle i Afrika.

Leave a Reply