Zanzibar er den ultimative badeferie destination

zanzibar
Elsker du at rejse? Og elsker du at bade? – Så er en badeferie på Zanzibar helt sikkert noget for dig. Paradisøen er det ideelle sted at besøge, hvis man kan lide brillianthvide strande og helt gennemsigtigt vande, samt en oase af palmetræer i baggrunden. Zanzibar tilbyder en bred vifte af enestående oplevelser, som bare venter på at blive udforsket af entusiastiske, rejseglade turister.

En badeferie ud over det normale

En badeferie på Zanzibar er en kæmpe oplevelse, som du ikke bør gå glip af hvis du elsker at rejse og bade. Størstedelen af denne ferieø er omringet af brillianthvide strande, hvor man kan slappe af i solen, svømme i vandet, dyrke sport langs kysten, spise en masse eksotiske delikatesser eller nyde en forfriskende cocktail.

Zanzibar er også verdenskendt for sine enestående og unikke koralrev, som du kan udforske ved blot at tage en lille sejltur. Ude ved koralrevet har du også rigtige gode muligheder for at spotte store havskildpadder. Derudover kan du være heldig at få fint besøg af delfiner, som altid er ekstremt legesyge.

Hvis du er en stor fan af ekstremsport eller bare ønsker at teste dig selv fysisk, så kan man med garanti få sig en udfordring på Zanzibar. Den smukke paradis ø tilbyder nemlig dykning med ilttank, og uden for dem som er erfarne svømmere. Derudover kan man også snorkle langs øens kyst, hvor man kan se en masse eksotiske fisk og andet havliv.

En ferieø med en krydret historie

Zanzibar omtales også som “The Spicy Island”. Navnet er blevet tildelt øen for sin vigtige rolle gennem mange århundrede, hvor forretningsmænd blandt andet brugte øen til at handle med forskellige krydderier fra hele verdenen.

Endvidere, så tilbyder Zanzibar en masse andre oplevelser, som bare vil gøre din badeferie endnu mere enestående. Du kan for eksempel besøge en af de mange åbne markeder, hvor du kan købe alt fra krydderier til de mest eksotiske og velsmagende frugter og grøntsager.

Hvis du ønsker en mere speciel oplevelse, så kan du besøge det verdenskendte slave market. Her kan du få et andet indblik ind i Zanzibars unikke historie. Slave market er også kommet på UNESCOs Verdensarvsliste, som er en lister unikke seværdigheder kommer på, hvis de har haft indflydelse på verdenskulturen gennem tiden.

Leave a Reply