Rejs til Zanzibar med fuld forplejning

ZanzibarøAt få alt serveret på et sølvfad og ikke at skulle bekymre sig om noget, det kan for mange være den absolut bedste måde at holde ferie. Og skulle man ende i et ferie paradis på en ø som Zanzibar, så kan det kun være en fornuftig måde at stresse af og nyde hver dag fuldt ud. Denne destinations eneste formål, er at give gæsterne en fornemmelse af at være frie.

Når man rejser med fuld forplejning, eller All inclusive, indebærer det en masse fordele man betaler sig fra. Det er stort set i alle tilfælde, at det er de praktiske ting der sørges for. Det er fly billetter til og fra destinationen, afgifter, transport fra lufthavnen til overnatningsområde, gebyrer og ikke mindst mad. Om det er halv eller hel pension der tilbydes kan variere.

Der er naturligvis også altid noget man selv skal stå for. Det kan for eksempel være forsikringer og visum. Begge er vigtige at have med sig, og kræver som regel man selv får fat i disse. Derudover vil der være tilkøbspakker i form af udflugter eller ligende. Disse er ikke inkluderet, da det er frivilligt at deltage og op til personerne selv. Dermed er forplejning under udflugterne også på egen regning.

På Zanzibar kan det godt betale sig, at tage med på en af de udflugter der præsenteres. På denne måde kommer man også lidt rundt på øen, og får mere ud af rejsen. Mulige tilkøb kunne være en guidet tur igennem Stone Town, delfintur, ud og se krydderi markederne og hvordan de fremstilles og ikke mindst en halvdags tur til Prison Island.

Tryghed på rejsen

At vide man er i gode hænder, er alfa og omega på sådan en ferie. Hele ideen er jo at koble fra og slappe helt af. Når man køber en pakkerejse gennem et rejsebureau, er man omfattet af pakkerejseloven og rejsegarantifonden. Med disse er du garanteret god service, da i tilfælde af aflyste fly eller ligende, så får du betalt nye billetter således at du kommer hjem.

Hermed har du hele tiden nogen i ryggen til at hjælpe dig på din rejse. Du vil være sikret helt fra fremmøde i lufthavnen, til du står hjemme på dansk grund igen i god behold. Der bliver aldrig taget nogle chancer, og du risikere ikke at modtage ekstra uforudsete omkostninger, da det hele betales af udbyderen. Dermed behøver man ikke stresse over dette, men bare at læne sig tilbage.

Kilde: Kipling Travel

Leave a Reply