Hvilke dyr kan jeg opleve på 6 dages safari i Tanzania?

dyr
Tanzania er den perfekte destination, hvis du vil tage på en oplevelsesrig safari. Udover Tanzania kan man tage på safari i Botswana, Namibia, Sydafrika, Kenya, Uganda, Zambia og Zimbabwe. Tanzania er dog blevet kåret til verdens bedste safariland. Kåringen er sket på baggrund af brugeranmeldelser over en periode på to år.

På en 6 dages safari i Tanzania kan du forvente at se utallige, fascinerende dyr i de mange nationalparker og vildtreservater. En 6 dages safari kunne byde på følgende program:

infographic

The Big Five:

Serengeti-sletten i Tanzania er stedet, hvis du vil jagte den ægte “The Big Five”, hvor man kan krydse løver, leoparder, elefanter, bøfler og det sjældne sorte næsehorn af på listen. “The Big Five” var oprindeligt et udtryk for de dyr, der var prestige i at skyde for jægerne. Det er stadig forbundet med prestige at se de prægtige dyr, men riflerne er heldigvis skiftet ud med kameraer.

Du kan også være heldig at se gnuernes vandring på sletten. Gnuerne vandrer rundt på Serengeti-sletten for at finde græs, og dette bringer med tiden gnuerne hele vejen ind i Kenya.

På en 6 dages safari er der rig mulighed for at se mange spændende dyr helt tæt på, da dyrelivet i Tanzania er mangfoldigt. Udover det imponerende dyreliv kan Tanzania byde på særegne plantearter og blomster.

Kilimanjaro

Bjergbestigning på Afrikas højeste bjerg:

For at fuldende oplevelsen, kan man kombinere safari med bjergbestigning på Afrikas højeste bjerg Kilimanjaro. Kilimanjaro er med sine 5.895 meter verdens højeste fritstående bjerg. Uhuru Peak er det højeste punkt på Kilimanjaro, og de fleste mennesker kan sagtens klare turen.

Zanzibar

Badeferie på Zanzibar:

Du kan kombinere safari og bjergbestigning med badeferie på Zanzibar. Zanzibar er et sandt paradis med kokospalmer, azurblåt hav, kridhvide sandstrande og koralrev, men øen byder også på en imponerende historie. Der er perfekte forhold for snorkling og dykning ud fra Zanzibar’s kyst.

En 6 dages safari i Tanzania er oplagt, hvis du ønsker en naturoplevelse udover det sædvanlige, og der er garanti for gode minder.

Du kan læse mere om safari i Tanzania her: www.kiplingtravel.dk

Leave a Reply