Én måned siden Charlie drog til Tanzania

Charliestur

 

I dag er det præcis én måned eller 31 dage siden Charlie forlod Esbjerg, og påbegyndte hans livs rejse. I løbet af en måned har han oplevet masser om kulturerne i de forskellige lande, og ikke mindst lært mange nye mennesker at kende. Det er ikke småting Charlie kommer ud for, hvor han på turen til Tanzania er fuldstændig på egen hånd.

Charlies oplevelser

Hvor er Charlie nu?

Charlie befinder sig lige nu i Amsterdam i Holland, hvor han arbejder med at opdatere diverse sociale medier, skriver artikler og laver You-Tube videoer.

Charlie sørger nemlig hele tiden for at give lyd fra sig, på de sociale medier og andre medier på nettet. På den måde er man hele tiden opdateret omkring hvor han er, og hvad han laver.

Hvis du også kunne tænke dig at følge med i hans lange gåtur, så gå ind på Facebook siden Walking for Water, hvor han skriver om hans begivenhedsrige rejse til Tanzania.

Charlies gåture

Gåturene har været lange, men Charlie har haft en plan for starten. Nemlig at gå gennemsnitlig 8 timer hver dag, lige som en arbejdsdag. Derudover er planen at have hviledage, for når hans krop har brug for hvile.

Charlie har indtil videre gået 779 kilometer på sin rute. Udover det har han også haft nogle kilometer hvor han har taget de forkerte sving, og udforsket områderne på sine “hviledage”.

Sammenlagt har Charlie på 31 dage, gået i 23 dage af dem og haft 8 “hviledage”. Her er hviledagene blevet  brugt til at arbejde,  skrive opdateringer, give interviews osv.

Charlies kulturoplevelser

Indtil videre har Charlies gåtur budt på møder med mange forskellige kulturer, mennesker med forskellige overbevisninger, og han har kun været i tre lande.  Charlie har nu været i landende Danmark, Tyskland og Holland. Samlet har Charlie tilbragt 3 nætter i Danmark, 14 nætter i Tyskland og 14 nætter i Holland.

I de 31 dage Charlie har rejst, har han sovet ved lokale mennesker i 20 nætter, i hans telt i 10 nætter og på et hotel en enkelt nat. Derfra kan man udlede at Charlie har gjort nytte af de lokale mennesker, som venligt har budt ham velkommen.

Ved at besøge de forskellige lande og mennesker, har Charlie lært meget. Blandt andet, at trods kulturelle forskelle, så er de fleste folk meget gæstfrie og har samme interesse som ham, nemlig at hjælpe andre. Charlie har allerede lært meget om sig selv, og turen er først lige begyndt..

 

 

Leave a Reply