Bryllupsrejse til Tanzania og Zanzibar – safari og badeferie i en perfekt kombination

giraf-i-tanzania

At planlægge et bryllup kræver sin kvinde (og mand). Det er et projekt, der for mange par kræver mange måneders planlægning, mens selve bryllupsdagen ofte flyver afsted. Derfor kan en bryllupsrejse være en fantastisk mulighed for at forlænge brylluppet og nyde nogle dage sammen med sin udkårne.

Hvis man elsker vilde rejseoplevelser, men også ønsker at komme helt ned i gear, og nyde nogle romantiske dage sammen, så kan en kombineret tur til Tanzania og Zanzibar vise sig at være den helt perfekte bryllupsrejse.

Tanzania – safarioplevelser i verdensklasse

En rejse til Tanzania vil med garanti være en eksplosion af spændende indtryk I ikke har stødt på før, hvilket vil få jer til at huske jeres bryllupsrejse for altid.

Det skyldes Tanzanias fantastiske natur og et helt exceptionelt dyreliv, som gør Tanzania til ét af de allerbedste steder at tage hen på safari.

Safari i Tanzania bliver et møde med de store, vilde dyr. Her kommer I helt tæt på elefanter, løver, zebraer, næsehorn og mange andre eksotiske dyr, mens I samtidig vil få nogle fantastiske naturoplevelser, når det afrikanske landskab glider forbi.

På en tur til Tanzania kan også prøve at overnatte på savannen i store canvas telte, og falde i søvn til løvens brølen – en oplevelse som er de færreste forundt!

Lyder det som noget for jer? Se eksempler på hoteller og lodges i Tanzania her.

Romantisk afslapning på Zanzibar

Lækker lodge på Zanzibar

Efter flere dages safari er det perfekt at kunne rejse videre til Zanzibar, hvor man kan komme helt ned i gear og nyde øens fantastiske hvide strande og det azurblå hav.

Det er det perfekte sted til en romantisk getaway – og flere af øens hoteller tilbyder da også romantiske bryllupssuiter.
Zanzibar er således jeres mulighed for at slappe helt af og nyde den smukke ø hånd i hånd, eller sammen hoppe en tur i bølgen for at bade eller for at opleve det farverige dyreliv under vandet, med dykker- eller snorkleudstyret på.

Er I blevet nysgerrige? Find rejser til Tanzania og Zanzibar her!

Lad andre om planlægningen

Und jer selv den luksus, at lade et rejsebureau planlægge jeres tur – så skal I bare nyde turen og hinanden, hvilket vil være skønt ovenpå et stort bryllup.

Fordelen ved at rejse med et rejsebureau, er at de kender landet, og kan planlægge en tur der passer til netop jeres behov.

Lyder det som en god løsning? Se et spændende rejseeksempel her!

Én ting er sikkert – Tanzania og Zanzibar vil give jer fantastiske rejseminder sammen, som med garanti vil være en lige så stor oplevelse som jeres ‘store dag’ – hvis ikke større…

Leave a Reply