Rejs til Zanzibar i vinterferien – en sand paradisø

smukke-zanzibar

Bliver du mat og træt bare ved tanken om den kommende danske vinter? Så er det måske denne vinter at du skal unde dig selv en rejse til smukke Zanzibar, som tilbyder solrig afslapning såvel som kulturelle oplevelser.

Sandstrande i verdensklasse

Zanzibar byder på de smukkeste strande, man kan tænke sig – klart vand i den fineste azurblå farve, hvidt sand og svajende kokospalmer. Samtidig hersker der en dejlig afslappet atmosfære på øen, hvorfor den af mange betegnes som en ‘paradisø’.

Her kan du bruge mange timer på at slikke solskin og bade i det lune vand. Skal der være lidt mere aktivitet over feltet, så byder Zanzibar også på smukke koraller og farverige fisk, som du i timevis kan dykke eller snorkle efter.

Lyder det mere interessant end en dansk vinter? Så læs mere om Zanzibars strande og dykkermuligheder her

Øen, hvor det altid er sommer

Zanzibar er en perfekt destination, når kalenderen siger februar måned i Danmark. Mens typiske badeferie-destinationer som Grækenland og Mallorca, har en makstemperatur på 13-15 grader i denne måned, så kan Zanzibar bryste sig af temperaturer på 22-33 grader.

Med en flybillet til Zanzibar er du derfor sikret dejlig varme og sol samt en lav nedbørsmængde – alt sammen i skarp modsætning til det danske vintervejr i samme måned!

Vil du også gerne have sol og varme? Så se et eksempel på en rejse til Zanzibar her!

Historiske oplevelser og krydderidufte

Selvom Zanzibar er særlig kendt for deres skønne sandstrande, så kan du med en rejse til Zanzibar også opleve den historiske by Stone Town, som er blevet optaget på UNESCO’s Verdensarvsliste, og som tidligere var en af østafrikas største slavemarkeder.

Byen byder på smuk, gammel arkitektur, gamle paladser og moskeer, hyggelige butikker, samt et lækkert madmarked.

Zanzibar er også kendt som en ‘krydderi-ø’, hvorfor du heller ikke bør snyde dig selv for et besøg på én af de mange krydderiplantager på øen. Her vil dine duftsanser bombarderes af fantastiske dufte som vanilje, citrongræs, kardemomme og kanel.

Er du blevet inspireret til at komme afsted? Klik her og find en rejse der matcher dine behov. Måske kan den endda kombineres med en safaritur til Tanzania?

Leave a Reply