Oplev Tanzanias fantastiske vidder fra en luftballon

Oplev Tanzania fra en luftballon

Kan du forestille dig at svæve hen over verdens mest fantastiske safariland? At se sletterne udfolde sig langt under dine fødder, hvor det intense og fascinerende dyreliv lever uspoleret. Det er uden tvivl et af de mest fantastiske syn, man kan forestille sig – og noget enhver bør opleve.

Der er nemlig noget helt specielt ved at opleve dette syn, når man kommer op i fugleperspektiv, hvor langt flere indtryk ses.

Fugleperspektiv når det er bedst

Du har formentlig drømt om at have fuglens evne til at flyve op i luften og betragte de smukke landskaber udfolde sig – og hvor i verden ville man så helst have denne evne? Vi er ikke et sekund i tvivl: Tanzania!

Tanzania rummer nemlig dyreliv og naturfænomener, som ikke ses andre steder. Ngorongoro-krateret, Victoria-søen og Serengetti-sletten er blot nogle af de vidundere, du vil kunne opleve fra luftballonen.

Til lands, til vands og i luften

Selvom luftballonen er blandt vores favoritter, bør denne oplevelse ikke stå alene. Vælger man at rejse knap syv-tusinde kilometer, bør man gøre sig selv den tjeneste at opleve det hele. For udover at opleve Tanzania fra luften, bør det også:

  • Opleves fra en jeep
    Har du prøvet at se en løve i øjnene? Eller at være få meter fra den fem meter høje giraf? Du kan måske forestille dig, hvordan det vil føles – nærmest helt unaturligt. At være så tæt på naturen frembringer en helt særlig følelse, som vi slet ikke kan beskrive – den SKAL opleves.

    Med jeep-safarien får vi muligheden for at komme tæt på alle savannens dyr i deres egne naturlige oplevelser. Hvis du tænker, at dyrene er spændende at betragte i den lokale zoologiske have, kan du godt forvente et frontalangreb på samtlige sanser, når du møder dem på savannen.

  • Opleves i vandet
    Dykning er, under de rigtige havoverflader, fuldstændig fantastisk. Her bevæger vi os en smule ud for den Tanzanianske østkyst til drømme-øen Zanzibar. Øen er en lille perle, der rummer hele spektret. I den ene ende har vi de idylliske sandstrande og i den anden den barske kulturoplevelse i Stone Town – hvor den historiske slavehandlen kan opleves på tæt hold.

    Bevæger vi os under havoverfladen, bliver vi mødt at et koral- og fiskeliv, som sjældent ses så lækkert!

Leave a Reply