Manyara regionen

Manyara regionen er beliggende i den nordlige del af Tanzania og dækker et areal på 47.913 km2. Manyara regionen var oprindeligt en del af Arusha regionen, men i 2002 blev det en selvstændig region i Tanzania. Der bor 1.425.131 mennesker i Manyara regionen, hvilket giver en befolkningstæthed på 32 mennesker pr. kvadratkilometer.

Safari i Manyara

Selvom Manyara regionen er relativt ny, er der masser af spændende oplevelser i regionen. Disse inkluderer blandt andet:

  • Lake Manyara Nationalpark
  • Mount Hanang
  • Manyarasøen
  • Tarangire Nationalpark

En rejse til Manyara er spækket med oplevelser, og det er bare om at komme i gang. Der er rig mulighed for at udforske de fantastiske nationalparker og det dyreliv, der er lever i disse områder. Eksempelvis er Tarangire Nationalpark kendt for, at mange elefanter holder til i dette område. Yderligere er både Manyarasøen, samt resten af naturen på kanten af Rift Valley yderst fascinerende og imponerende.

Der er store kontraster i Manyara regionen, hvor naturen strækker sig fra intime skove, til græsklædte flodslette og dens vidtstrakte udsigt mod øst, over den alkaliske sø, til de takkede blå vulkanske toppe, der rejser sig fra de endeløse Maasai Stepper. Man har mulighed for at se store bøfler, gnuer og zebraer, giraffer, samt mange andre af savannens vilde dyr. Inde i akacie skovene har man mulighed for at se den legendariske træ-klatrende løve. Manyara giver yderligere den perfekte introduktion til Tanzanias fugleliv. Der er blevet registreret mere end 400 arter. Højdepunkter inkluderer tusindvis af lyserøde flamingoer på deres evig vandring, samt andre store vandfugle såsom pelikaner, skarver og storke.

Leave a Reply