Hoteller på Zanzibar

zanzibar hotel

Hvem ønsker ikke en badeferie i absolut eksotiske omgivelser og ultimativ luksus? Flere og flere har fået øjnene op for den tanzanianske tropeø, Zanzibar, og på denne ø kan du netop få en badeferie i din vildeste fantasi. Zanzibar byder på kridhvide sandstrande, azurblåt hav, et spektakulært koralrev, regnskov, et spændende dyreliv og kulturelle oplevelser i særklasse. I dette indlæg kan du læse om fem forskellige hoteller, der findes på Zanzibar, så du kan begynde at planlægge en ferie til denne perle af en ø i Det Indiske Ocean.

Langi Langi Beach Resort

Langi Langi Beach Resort ligger i midten af Nungwi Beach på den nordlige del af Zanzibar, og hotellet har en fantastisk smuk beliggenhed. Værelserne er opført med Swahili design og omfatter balkon eller terrasse samt badeværelse med brusebad. Derudover er værelserne centreret omkring en frodig have med en skøn swimmingpool. Restauranten er udendørs og bygget direkte ud over vandet, hvor man har mulighed for at nyde solnedgangen, mens man spiser middag med frisk seafood og en række andre lækre retter. Stranden udenfor hotellet er ikke særlig stor, men stadig fantastisk med masser af muligheder for badning og snorkling, da vandet for det meste er helt stille og selvfølgelig krystalklart. Langi Langi er et af Zanzibars mest anbefalelsesværdige og hyggelige hoteller.

The Z Hotel Zanzibar

The Z Hotel Zanzibar er et lækkert og luksuriøst boutique hotel beliggende direkte ud til stranden ved Nungwi Beach. Z Hotel har kælet for detaljerne og værelserne er stilfuldt indrettet, som noget helt specielt har Seaview værelserne privat balkon ud mod stranden. I hotellets område er der en smuk og frodige have og en lækker pool. Der er en udendørs cocktailbar og restaurant med dejlig udsigt over havet. Restauranten serverer noget mere afrikansk inspirerede retter, hvilket er absolut lækkert. Alt i alt er hotellet et oplagt sted for en super lækker badeferie i den mere luksuriøse ende.

Matemwe Beach Hotel

Matemwe Beach Hotel er et vidunderligt og hyggeligt hotel, som passer bedst til dykke-entusiaster. Hotellet har en yderest fredsommeligt beliggenhed på Matemwe Beach, og dermed direkte ud til en af Zanzibars bedste strande. Hotellet ligger nær dykkerstedet Mnemba atollen på nordøstkysten og har derfor dykkerskoler og nogle absolut fantastiske snorkle- og dykkemuligheder. Hotellet oser af eksotisk charme, og der er en afslappet strandatmosfære. Alt i alt et skønt og dejlig stille sted med et fantastisk loungeområde og dejlig swimmingpool.

Sunset Bungalows

Sunset Bungalows ligger direkte ud til Kendwa Beach på den nordlige del af Zanzibar, og stranden er måske Zanzibars allerbedste strand. Her er der nemlig en langstrakt kridhvid sandstrand og dybblåt hav med fiskerbåde ved kysten. Der findes også et par hyggelige og gode udendørs restauranter i nærheden. Værelserne på Sunset Bungalows er ikke de mest luksuriøse, der findes på Zanzibar, hvorfor hotellet passer mere til rejsende med et stramt budget. Ud over dette er det et absolut fint hotel med masser af muligheder for afslapning på stranden samt badning og snorkling i havet.

Dhow Palace Hotel, Stone Town

Dhow Palace ligger midt i Stone Town – den gamle, spændende og hyggelige bydel af hovedstaden Zanzibar Town. Hotellet er flot indrettet i kolonistil med mere eller mindre antikvariske møbler. Der er en dejlig tagterrase og fin swimmingpool i atriumgården. Dhow Palace er et perfekt valg , hvis man gerne vil bo midt i centrummet af Stone Town. På alle måder er Dhow Palace et af Stone Towns mest charmerende hoteller, og her har man muligheden for at få nogle hhelt fantastiske kulturelle oplevelser i hjertet af Zanzibar.

Du kan med stor fordel tage på ferie her på Zanzibar med ophold på et af disse skønne hoteller. Ud over disse findes der en række andre lækre og hyggelige hoteller på Zanzibar, hvor du kan få en yderst fantastisk ferie og nogle helt uforglemmelige oplevelser. En ferie på Zanzibar kan helt klart anbefales.

Leave a Reply