Udzungwa bjergene

Udzungwa er et helt fantastisk bjergområde, som med garanti vil imponere dig. Sammenlignet med Kilimnajaro, er Udzungwa bjergene meget anderledes, da de er meget frodige og de grønne bjerge er dækket med vild og spændende skov.

Udzungwa er beliggende vest for Dar Es Salaam og dækker et areal på 1900 km2, hvoraf det meste er en del af Udzungwa nationalpark. Der er ingen veje i denne nationalpark, hvorved rejsende har hele parken for dem selv. Der er fem deciderede stier, som dækker skoven og bjergene, som alle varierer i sværhedsgrad. Dermed kan alle fra nybegyndere til erfarne trekkere være med på en rejse til Udzungwa.

Oplevelser i Udzungwa bjergene

Fugl og vegetation i UdzungwaDer er mange forskellige og mangfoldige oplevelser, som du kan få i Udzungwa bjergene, blandt andet kan man tage på safari rejser, vandreture og på botanisk opdagelse.

Det er ikke en traditionel safari, som du kan opleve på det 1900 km2 frodige bjergområde i Tanzania. Området er rent faktisk blandt et af de områder i verden med størst biodiversitet. På en safari i Udzungwa kan du udover at opleve den fantastiske vegetation og smukke natur, blandt andet også opleve mange interessante dyr, såsom forskellige abearter og en lille skov antilope. Udover dette er området også kendt for en utrolig stor mangfoldighed i bestanden af fugle.

Den botaniske diversitet i Udzungwa er ekseptionel, hvilket bestemt også er en af hovedårsagerne til, at folk besøger dette område i Tanzania. At vandre i disse bjerge vil indeholde den ene fantastiske oplevelse efter den anden. Fra de højeste tinder i Udzungwa bjergene kan du både skimte mod Selous vildtreservat og det fjerne Indiske Ocean. Begge udsigter er helt fantastiske og får de fleste rejsende til at tabe mælet.

Udzungwa bjergene er en fantastiske mulighed for at opleve en ægte afrikansk regnskov, hvor du kan opleve en enestående vegetation samtidig med, at du har muligheden for at opleve adskillige abearter og truede fuglearter. Udzungwa er bestemt en destination, som man bør opleve, når man er på en rejse i Tanzania.

Leave a Reply