Uganda safari

Uganda er en fantastisk destination når det kommer til at opleve vildt dyreliv både i skov og på savannen. Når man er på safari i Uganda, er det vigtigt, at man ikke misser gorilla vandring i Bwindi, samt chimpanser, som nemt kan blive spottet i Kibale skoven. Uganda udmærker sig nemlig især med deres mange arter af primater. På en safari i Uganda har man mulighed for at se mere end 12 forskellige primater, lige fra den imponerende bjerggorilla, den mere adrætte chimpanse, til den charmerende lille hvidøjede bushbaby. Primater er således noget der ikke må misses, når man er på safari i Uganda. Det er en ubeskrivelig oplevelse nærmest at stå ansigt til ansigt med en.

Sejl på Nilen på en safari i Uganda

Ud over primater er der mange andre seværdigheder, som er værd at se på en Uganda safarirejse. Andre fantastiske oplevelser er Murchison Falls Nationalpark, hvor man har mulighed for at sejle på Nilen, hvor et spektakulært landskab rejser sig på hver side af floden, og krokodiller og flodheste gemmer sig under vandoverfladen. Yderligere er der forskellige nationalparker, eksempelvis Queen Elizabeth Nationalpark, hvor der er god mulighed for at se dyrelivet på savannen. Dog er mængden af dyr på Ugandas savanne ikke så mangfoldigt og rigt, som det er i Kenya og Tanzania.

I Uganda har man muligheden for at opleve det ægte og uberørte Afrika. Der er stadig mange turister, der ikke har fået øjnene op for den perle, som Uganda er, således har man mulighed for at opleve dele af landet, som ikke er blevet ødelagt af turisme endnu. Uganda er et land med mange overraskelser, med bløde bakker, sprudlende kratersøer, et flot dyreliv, åbne savanner, og selvfølgelig den truede bjerggorillaer. Uganda er stadig autentisk afrikansk, frodigt og grønt og hjem til nogle af de venligste mennesker på kontinentet.

Leave a Reply