Safari i Botswana

Botswana er det sidste oprindelige vildnis i Afrika, således er en Botswana safari en unik mulighed for at opleve det ægte og vilde Afrika, hvor man virkelig kan få oplevet Afrikas vilde dyr og autentiske natur. Okavango-deltaet, Chobe, Moremi, Savuti, Linyanti og Kahalari-halvørkenen er alle områder, som byder på ganske unikke safarioplevelser i det enestående Botswana. Eksempelvis foregår en safari i Okavango-deltaet ofte i mokoro (kano), hvilket er en anderledes og unik måde at opleve en safari på. Ved at glide hen over vandet har man mulighed for at komme tæt på de mange forskellige fuglearter, blandt andet har man muligheden for at se den sjældne Pel’s fiskeugle, opleve flodheste, eller nogen af de mange andre dyr, som lever i vandet.

Det uberørte Botswana

Botswana er på størrelse med Frankrig, men der bor mindre end to millioner mennesker, hvilket betyder at vildnisset har magten over landet. Dette giver således nogle mere rå, men på sin egen måde helt fantastiske muligheder for en safari i Botswana, hvor man nærmest har mulighed for at opleve Afrika, som det var for år tilbage.

Botswana har den turistpolitik, at de hellere vil have lidt dyrere parker, og derved holde antallet af turister lidt nede. Dette har således medført, at man på to uger støder på omkring det samme antal safaribiler, som man gør på en dag i Kruger Nationalpark i Sydafrika. Således har man muligheden på en Botswana safari for at opleve de rå og uberørte vildnis, og se dyrene i mere ægte omgivelser, end man har i nogle af de andre safarilande. Man føler sig som en af de “eneste” på savannen, når man er på en safarirejse i Botswana, hvilket er noget de fleste safari-entusiaster værdsætter meget højt.

Leave a Reply