Rundrejse I Afrika

På en rundrejse i Tanzania, kan du opleve alt hvad landet har at byde på. Lige fra de vilde åbne sletter, til masaai-folket, til storbyerne og, sidst men ikke mindst, de betagende perlehvide sandstrande med det smukkeste azurblå vand.

Afrika har utrolig meget at byde på og meget af det finder du i Tanzania. Her er ligger desuden Kilimanjaro, Afrikas tag, som er verdens højeste fritstående bjerg.

Med en rundrejse i Afrika, kan du derfor få lidt af det hele, fantastiske naturoplevelser, storbyferie og en badeferie fra paradis. Hos Kipling Travel har de samlet de absolut bedste oplevelser som Tanzania har at byde på, til fuldkomne fantastiske
rundrejser i sydafrika. Så læn dig tilbage og lad dig betage af mulighederne i dette skønne land.

Oplev alt det bedste i Afrika

Afrika er verdens bedste safaridestination, men landet rummer langt flere muligheder end blot safari. Med en rundrejse i dette fantastiske land kommer du hjem med rygsækken fyldt med uforglemmelige oplevelser

Storsafari i Tanzania - den klassiske safarirejse
Tarangire, det berømte Ngorongoro krater og hele 3 nætter midt inde på Serengeti, måske verdens bedste safariområde
Den store østafrikanske safarirejse
Lake Naivasha, Lake Nakuru, Amboseli, Tarangire, Ngorongoro og Serengeti
Safari, buskmænd og Victoriasøen
Tarangire, Lake Eaysi, Ngorongoro, Serengeti og Victoria søen

Oplev safari på din rundrejse i Afrika

Man kan næsten ikke tage til verdens bedste safariland og så ikke give sig selv muligheden for at opleve en vaskeægte safari. Derfor er vores anbefaling helt klart, at skal du på rundrejse i Tanzania, så skal du selvfølgelig opleve savannen Serengeti og de andre nationalparker som findes her.

Giv dig selv muligheden for at opleve den ægte løvernes konge og alle de andre utrolige dyr som kun findes lige her. Jagten på ”the big” five, er for mange lig med den helt rigtige safarioplevelse og her kan vi også kun stemme i. Der findes simpelthen ikke meget, der slår at opleve de store afrikanske dyr i deres naturlige habitat.

Hos Kipling Travel planlægger de altid tre overnatninger på savannen, da det giver den absolut bedste mulighed for at få set alle de ikoniske safaridyr.

ngorongoro

Tazania leopard
tanzania næsehorn
Tanzania elefant
Tanzania bøfler

Oplev Kilimanjaro på din rundrejse i Afrika

Uanset om du drømmer om at bestige et bjerg eller ej så er det, at se det majestætiske bjerg i sig selv en uforglemmelig oplevelse.

At stå for foden af Afrikas tag, er en ganske særlig ting. Mange ting føles pludselig små, når først du har oplevet Kilimanjaro.

Drømmer du derimod om at bestige Kili, ja så gør det kun oplevelsen endnu vildere. At se hvordan terrænet skifter udseende undervejs, mærke temperaturen blive køligere og køligere jo tættere på toppen du kommer for så at ende med, at stå på toppen af verden. Ja det er en helt speciel oplevelse, som kun de som selv har oplevet det forstår.

Mange rejser også til Afrikas med det ene formål at bestige Kilimanjaro, ganske enkelt fordi det giver minder livet ud at opleve naturen så vild.

Kilimanjaro
kilimanjaro tropisk
kilimanjaro endemisk
kilimanjaro sne

Badeferie i det afrikanske paradis

Hvis du har muligheden for at slutte din rundrejse i Afrika af med et par dage i det afrikanske paradis, så er det helt klart også en anbefaling værdig. Hos Kipling Travel har du på stort set alle deres planlagte rejser, mulighed for at tilkøbe et par dages badeferie på Zanzibar.

Har du endnu ikke selv oplevet Zanzibar, så venter dig der altså her mindst lige så mange mindeværdige oplevelser, som i resten af Tanzania. Efter en lang sej tur op af Kilimanjaro eller efter en vild jagt på the big five, holder mange af at tage et par dages ren afslapning, men Zanzibar byder på langt mere end bløde sandstrande og lækkert vand.

Øen har en rig historie med sig, som den stadig bærer tydeligt præg af. Derudover er vandet omkring Zanzibar fyldt med mange farvestrålende fisk og koraller, dyrelivet på Zanzibar er dermed lige så rigt som på savannen om end det er en helt anden slags dyr. Dykning er derfor også meget populært her. Fra oktober til marts er der desuden en stor bestand af hvalhajer, som du ligeledes kan komme ud og svømme med.

Skildpadder på stranden på Zanzibar

Tilføj storbyferie til din rundrejse i Afrika

Langt de fleste der rejser til Afrika, tager dertil for de helt unikke naturoplevelser som kontinentet byder på. Mange turister opholder sig derfor kun kort, hvis overhovedet, i storbyerne. Det synes vi er en ærgerlig tendens. Specielt i Tanzania har storbyerne nemlig virkelig meget at byde på, som ikke ligner det, man normalt finder på en storbyferie. I Tanzania er der i særdeleshed tre storbyer som er værd at opleve.

Men skal du kun opleve en storby, på din ferie i Tanzania, så skal det være Das es Sallam. Das es Sallam var tidligere Tanzanias officielle hovedstad, men i 1974 blev byen dodoma i stedet landets hovedstad. Du må dog ikke undervurdere Das es salaam. For selvom det er en del år siden at den har været landets hovedstad, så bliver den stadig den i dag betegnet som Tanzanias hovedby.

I Das es Sallam finder du lidt af det hele, lige fra fine museer, lækre restauranter og kun få kilometer derfra skønne bounty øer. Således byder Das es sallam altså på mange kulturelle oplevelser og byen er bestemt spændende at besøge for dem som finder den afrikanske kultur og historie spændende.

Skildpadder på stranden på Zanzibar