Familieferie til Tanzania

Går du og drømmer om en eventyrlig ferie sammen med familien, så er en ferie til Tanzania måske lige noget for jer? Tanzania byder på mange unikke og spændende oplevelser, som er helt ud over det sædvanlige. På en familieferie i Tanzania får I både mulighed for at nyde hinandens selskab samt mulighed for at opleve det overdådige natur og dyreliv, som landet byder på. I kan eksempelvis komme på safarioplevelser i nogle af Afrikas mest berømte og frodige nationalparker, I kan opleve Afrikas højeste bjerg, Kilimanjaro, eller I kan tage til den tropiske paradisø Zanzibar og nyde afslapning på de eventyrlige sandstrande omfavnet af det klare turkisblå hav. En familieferie til Tanzania giver dermed mange gode oplevelser og minder, som I vil kunne tænke tilbage på og snakke om i mange år ud i fremtiden. I Tanzania vil I uden tvivl få en ferie, som I ikke vil glemme igen. Hos Kipling travel har de lavet mange pakkerejser, der passer til børn helt ned i to års alderen. Så der er rig mulighed for, at I som familie kan komme afsted, selvom I har små børn.

Familieferie i Tanzania

Oplev fantastiske Tanzania i børnehøjde

Kilimanjaro, safari og Zanzibar
Sydafrika safari. Safarirejse til Sydafrika - oplev Afrikas dyreliv på en fantastisk safarirejse på Makutsi ved Kruger nationalpark.
Tanzania-safari og Zanzibar
Supertilbud på Kiplings fantastiske safarirejse i Tanzania og Zanzibars dejlige strande. Altid hele tre nætter på selve savannen i Serengeti Nationalpark
Serengeti, Ngorongoro og Zanzibar
Tanzania safarirejse med trilogien i verdensklasse: Tarangire, Ngorongoro og Serengeti

Oplevelser for hele familien i Tanzania

Tanzania er en skattekiste fuld af oplevelser og eventyr, som I kan kan udforske sammen som familie. Landet byder på alt fra spændende safariudflugter til rolige strand dage og kulturelle udflugter. Med Kipling travels familierejser er der mulighed for at selv helt små børn kan komme med, uden at store børn og de voksne skal gå på kompromis med fantastiske oplevelser. Der tages selvfølgelig højde for sikkerheden for små børn, så I alle trygt kan se de fascinerede dyr på de store åbne sletter. Her er Tanzania er i sandhed den ideelle destination for familien, hvis du ønsker safarioplevelser for alle pengene.
Her er nogle idéer til, hvordan hele familien kan få mest muligt ud af deres tid i dette fantastiske land.

Safari i verdensklasse

Tanzania er især kendt for sine safarioplevelser, hvor man kan se det rige dyreliv i nogle af verdens mest kendte nationalparker som Serengeti og Ngorongoro Krateret. For både børn og voksne er en safari en helt igennem magisk oplevelse, hvor I kan se dyr som løver, elefanter og giraffer i deres naturlige miljø. For store som små er det bare en helt fantastisk oplevelse at se den store hanløve bevæge sig frit rundt på savannen, eller elefanterne på vej til vandhullet og alle de andre dyreoplevelser I uden tvivl vil få. Der er virkelig ikke meget der kan sammenlignes med en vaskeægte safari og det gælder for hele familien. Så drømmer I om en familieferie, der er anderledes en de traditionelle all inclusive badeferier, så kunne en familieferie til Tanzania helt sikkert være et godt bud for jer. Læs meget mere om safarioplevelser i Tanzania i vores guide.

Kombiner safarien med et ægte strandparadis

En familierejse til Tanznias åbne sletter, byder uden tvivl på en vidunderlig oplevelse i fantastiske naturskønne omgivelser, men efter nogle lange dage med natur og det vilde dyreliv, kan det være trængende med lidt afslapning. Derfor kan I med fordel vælge at kombinere jeres familieferie med en afslappende badeferie på Zanzibar, som ligger mindre end 50 km fra Tanzanias kyst. Her er der rig mulighed for afslapning på de lækre sandstrande, eller I kan tage en dukkert i det krystalklare hav. På Zanzibar er der samtidig god mulighed for kulturelle og kulinariske oplevelser, hvis du besøger den gamle bydel Stone Town. Her finder du bl.a. masser af spændende spisesteder for hele familien, og du finder også her nogle af de bedste hoteller på øen.

Oplev Afrikas højeste bjerg Kilimanjaro

Safari og badeferie er dog ikke det eneste, som dette smukke land kan byde på. For de aktive familier er der mulighed for at bestige Mount Kilimanjaro, Afrikas højeste bjerg. Der findes ruter, der er egnede til familier, og sammen kan I opleve den storslåede udsigt og følelsen af at stå på ”taget af Afrika”. Dog anbefales bestigning af Kilimanjaro ikke for børn under 15 år. Så denne oplevelse er kun for familier med store børn. Men det betyder ikke at småbørnsfamilien bør snyde sig selv for synet af det majestætiske bjerg. Det kan være en fantastisk oplevelse i sig selv at opleve bjerget fra bunden af.

Tanzania er dermed en destination med uendelige muligheder for familier. Uanset om I er til spændende dyreoplevelser, naturskønne vandreture, berigende kulturelle oplevelser, eller afslappende dage på stranden, har Tanzania noget at byde på for enhver smag og aldersgruppe. Med god planlægning og et åbent sind kan en familieferie i Tanzania blive en uforglemmelig oplevelse og skabe minder for livet.

På familietur i Tanzania

Hvis du ønsker at opleve Tanzanias øvrige turistattraktioner og besøge de lidt større byer, så skal transporten ikke være en hindring. I Tanzania er der gode asfalterede veje, hvor der regelmæssigt kører turistbusser i rutefart. Hvis du foretrækker at tage en taxa, er dette heller ikke noget problem, og priserne er ofte ganske overkommelige.

Er I ude efter en kulinarisk oplevelse, så kan Tanzania byde på en væld af restauranter, hvor man kan opleve en masse lækre lokale madretter. Skal det være mere børnevenligt og hjemmevant mad, så kan man på de fleste steder også bestille velkendte retter såsom pizza, burger og pasta m.m. I Tanzania findes der især mange indiske restauranter, mens at restauranterne på Zanzibar hovedsageligt er præget af det arabiske køkken.

På en familietur rundt omkring i Tanzanias byer og gader kan I også opleve mange af de lokale markeder. Her kan du finde mange spændende ting, der hører lokalområderne til. Du kan eksempelvis finde souvenirs såsom spyd, masker og sjove træfigurer, som især er populære for turister at bringe med sig hjem. Du kan også finde massevis af flotte tæpper, tørklæder og andre tekstiler. Hvis du ønsker en god pris, er du dog nødt til at forhandle lidt, da sælgerne ofte prøver at presse prisen lidt op på turister.

I Tanzania vil du som regel kunne begå dig ganske fint med engelsk, især på de lidt større markeder, i butikker og på restauranter, da lokalbefolkningen ofte er vant til turister. Derudover står de fleste skilte også på engelsk, så du vil ikke have de store problemer med at finde rundt eller kommunikere med folk i Tanzania, så længe du bare kan en smule engelsk.

Hvornår er det bedst at tage på ferie til Tanzania?

Har I planer om at tage på en familieferie til Tanzania, så er det dog en god idé lige at overveje hvilket tidspunkt på året, det skal gøres. Det er nemlig ikke helt uden betydning hvornår på året, man vælger at rejse til Tanzania. Generelt set er landet beriget med ganske fine temperaturer, som ligger på omkring de 30 grader om dagen og omkring de 20 grader om natten året rundt. Derudover er landet også præget af nogle lange regnperioder, man som turist helt bør undgå, hvís man ønsker at få det bedste ud af sin ferie i Tanzania.

Generelt set har Tanzania to årstider med regn og to tørre årstider. Heraf ligger den lange regnperiode typisk i månederne fra april til maj, hvorefter regnen så igen vender tilbage i november måned. I periodener fra december til marts og juni til oktober er der tørt vejr, hvilket derfor er de mere turistvenlige perioder. Den periode der dog er mest tør og varm i vejret, er månederne fra december til marts. Det er derfor denne periode, der er det mest optimale tidspunkt at rejse på, hvis man vil være garanteret en ferie med solskin og varme, uden noget regn.