Privatlivspolitik

Når du besøger safaritanzania.dk indsamler vi oplysninger om dig og din færden på hjemmesiden. Dem bruger vi til at tilpasse og forbedre vores indhold til din fordel. Nedenfor har vi uddybet hvilke informationer der indsamles, formålet med dette, samt hvilke tredjeparter der har adgang til disse.

Personoplysninger

Personoplysninger er alle typer af informationer, som i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter safaritanzania.dk, indsamler vi sådanne informationer. Det gør vi ved almindelig tilgang til indhold samt når du benytter dig af vores services.

Vi indsamler og behandler typisk følgende oplysninger om dig:

  • Et unikt bruger ID
  • Tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobil
  • IP-adresse
  • Placering

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger, og til at tilpasse hjemmesidens indhold.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet samt geografisk placering videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Da safaritanzania.dk er ejet af rejsebureauet Kipling Travel, videregives data hertil. Ligeledes videregives data til Google Analytics. Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til info@kiplingtravel.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver

Denne hjemmeside er ejet af:

Kipling Travel A/S
CVR: 27276415

Kongensgade 17A
3550 Slangerup
Danmark

Telefon: 47 16 12 20
Email: info@kiplingtravel.dk